STUDENTERUGEN!

Hair extensions.

Synes det er på tide at snakke lidt om hår/extensions.. Jeg har haft så travlt med studenterugen, at jeg slet ikke har vist jer mit nye hår 😉 men først vil jeg lige dele en lille historie med jer! 

Jeg ser efterhånden utrolig mange piger der får lavet extensions og det ser bare så falsk ud! Man skal virkelig få det gjort et ordentlig sted, hvis man alligevel vil til at bruge penge på det. For omkring et år siden fik jeg lavet extensions for første gang.. Jeg har længe brugt CLIPS extensions, men var nu blevet træt af det. Jeg fandt en på trendsales der lavede det billigt, og hende kontaktede jeg.. Jeg valgte at få det syet i, da jeg synes det så sundest ud… Mit hår var slidt i forvejen, så der skulle hverken lim eller andet i! Jeg fik det lavet, og det var to timers smerte værd!!! LANGT FLOT KRØLLET ÅR! men men men…. det blev grimt, slidt og jeg kunne ikke tørre mit hår ordentlig i fletningerne.. Så jeg ville have det ud.. det var en KAMP! jeg havde den største filtret “bold” i nakken.. Ja, den skulle KLIPPES af! det smadrede mit hår total… Tilbage til slidt – kort hår 🙁 Så piger! JA, alle siger det er nok det sundeste, men lad nu være!!! Fletningerne bliver ikke helt tørre når du tørrer dit hår, det kan medføre til, at dit hår rådner! og det er ikke sundt for håret at være flettet i sååå lang tid. Jeg håber virkelig i vil lytte til det!  Og inden i får sat hår i, så find ud af hvilket land håret er fra.. Man kan nu købe hår fra sååå mange forskellige lande, og bare fordi det er ægte, er det desværre ikke ens betydning med, at det er det bedste man har fået. Selvom det er glat hår man får sat i, så SKAL det kunne krølle/bølge når man har været i bad..  Indisk Tempelhår  er helt klart det bedste at få sat i! I skal være kræsne når det kommer til extensions… Lad være at lade jer fange af noget der er billigt.. ikke at det er dårligt hvis det er billigt, slet ikke.. Men spørg ind til håret inden i får det sat på 🙂

Ikke mere kloge åge snak! Trods min dårlige oplevelse med extensions sidst, så valgte jeg at få det lavet IGEN.. Jeg kan simpelthen ikke sidde og vente på at mit hår skal vokse, for det gider det åbenbart ikke. Så jeg valgte at tage ned til min frisør og få klippet de dårlige spidser af.. MEEEEEN…. Vi blev enige om at klippe mere af, jeg gik for første gang med til, at ALT det dårlige skulle klippes af, og det blev det! Og utrolig nok blev jeg super glad for det korte hår. Men jeg var nu i et dilemma.. Jeg havde bestilt tid til extenions og hun havde fået håret hjem.. Så jeg valgte at få extensions i alligevel. Denne gang valgte jeg metoden COLD FUSION.. indtil videre har jeg intet dårligt at sige om det! Det er lækkert og for mig at se ødelægger det ikke håret. HVIS man tager det ordentlig ud, når det engang skal ud..  Har i spørgsmål, må i endelig spørge 😉 Jeg viser jeg lige nogle billeder! LAAAANG BLOG IDAG! God weekend til jer alle!

Det første billede er flettemetoden 
Det andet er det jeg har fået lavet nu og hedder Cold Fusion.
Det sidste kan i så se billede af mit hår.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDENTERUGEN!