Pels... Go/no go?

LoveLegs – anmeldelse.

Hey bloggen.
Jeg har fået til opgave at teste disse strømpebukser. Nogen tænker sikker, jamen… det jo bare almindelig sorte strømpebukser? jae og dog… Jeg er sikker på at der sidder mange piger derude som tit har oplevet samme problem som jeg. Man har lige købt nogle og skal enten i byen eller et eller anden og der kommer hul i med det samme du er ved at tage dem på, eller at der er hul i senere på aftenen. Faktisk har jeg ikke oplevet særlig mange gange, at jeg har brugt mine strømpebukser særlig mange gange, før jeg var nødt til at købe nye. Derfor tænkte jeg at jeg bare måtte prøve disse.

Min mening om disse er at med det samme jeg får dem ud af pakken, mærker jeg hvor dejlig bløde de er. Stoffet virkere også ret “tykkere” end normale strømpebukser. Jeg giver dem helt ret i at de er behagelig at have på og sidder tæt til kroppen, ka det mærkes faktisk som om at man intet har på. Det andet ved dem som er godt, er at de ikke glider ned eller noget, selvom at de er fra str S-XL. Faktisk kan jeg mærke de er tykkere end dem jeg plejer købe. Jeg havde dem på i nogle timer og jeg tror jeg vil følge op på det senere og se hvor længe de rent faktisk holder hos mig

 Hvor fåes de?: De kan købes på LoveLegs.dk
Hvilken str er de i?: De er lavet i en onesize, dvs passes af alle fra str S-XL, ja du skal ikk engang være i tvivl om hvad str du nu skal tage.
Hvad koster de?: 1 par koster 79 kr og der er mængderabat ved køb af flere.
Hvad koster porto?: gratis… jeps, du betaler ikke for leveringen!

Jeg er positiv.. så prøv dem endelig! og vil lige afslutte med et citat fra deres hjemmeside af: “Vi har stor tillid til vores strømpebukser – faktisk så stor, at vi garantere dig pengene retur, hvis ikke strømpebukserne lever op til dine forventninger” 😉

-LOVE A!♥♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pels... Go/no go?