Insta-ugen..

Nem og lækkert wokmad.

 

20130216-154356.jpgJeg fik ikke delt det her med jer igår, selvom det var planen. Min far har endnu engang lavet lækkert aftensmad! Lækkert og nemt. Jeg elsker wokmad, det smager så godt! Igår tog vi bare hvad vi havde. Jeg vil anbefalde risnudler til denne ret, det smager helt klart meget bedre, men det havde vi ikke lige hjemme igår.

Her er brugt:
Kylling
Pasta
Grønsager
Sur-sødsauce
Løg

Kylling skal steges først(du bestemmer selv hvor stort/småt kyllingen skal skæres) og derefter kan man bare smide resten i. Man bestemmer selv hvad man gerne vil have i af grønsager. Vi plejer tit købe posen der hedder “Wokblandning” har vi ikke det, jamen så tager vi de ting vi nu har lyst til at putte i. Sur-sød saucen skal i, imens det hele steges. Det er smag og behag hvor meget der skal i, men noget skal der i hvert fald i! Det gør smagen meget bedre. Kan man lide sojasauce, så er det også super sammen med! VELBEKOMMEN!

-LOVE A!♥

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Insta-ugen..