Kost igennem dagen.

Powergloves.

image_1366225814782991

image_1366225825156268

,
Hej bloggen!

Jeg fik disse lækre “powergloves” ind ad døren igår fra dinsport.dk . Jeg har ikke set dem før nogen steder, ved ikke om i har? men disse “hansker” har vægt i. De kaldes Powergloves og er allerede et kæmpe hit i USA. Du kan få tre forskellige. Nogle med 0,25 kg, 0,5 kg og 1 kg. De styrketræner arme og skuldre imens du laver noget andet. F.eks når du løber/eller går en tur, til boksning, tennis, aerobic og evt. hvis du har en hulahopring. De kan selvfølgelig også bruges hvis du er oppe i fitness og udover det, kan man bære dem rundt på arbejde, hvis man har et arbejde der gør det muligt, eller hvis man går rundt og laver noget derhjemme, ja… Du kan faktisk tage dem på, lige når DU vil. Som sagt, er de fra dinsport.dk og koster kun 159 kr! I kan finde dem lige HER:
På siden finder man en masse til mange forskellige sportgrene, tag et kig forbi siden og se om der er noget du mangler til din træning.

Udover de røde som i kan se på billedet jeg har fået tilsendt, så er der også de lilla og dem kan DU vinde! Konkurrencen sættes igang næste uge, hvor DENNE konkurrence slutter. I kan stadig nå at deltage HER!

-LOVE A!♥♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kost igennem dagen.