Godmorgen 2013...

Operation i morgen….

Hey bloggen.
Så kom dagen… Jeg skal nemlig opereres i morgen klokken 7:15. Jeg skal opereres for det man kalder “skæv næseskillevæg” det er noget jeg pludselig har fået, hvilket gør at jeg slet ikke kan trække vejret gennem næsen. Det kom for nogle måneder siden og nu skal det ordnes. Jeg må ærlig indrømme, at jeg er(undskyld sproget) SKIDE nervøs… Det er ikke lige mig at jeg skal være “helt væk” mens nogen er igang med et eller andet på mig. Og så er jeg også super nervøs for, om min næse skal ændre udseende eller et eller andet..  Jeg skal faste 6 timer før operationen og må ikke lave noget som helst op til 2 uger efter. Så kommer det værste af det hele… Jeg må ikke dyrke sport i 2-3 måneder efter, hvilket er jo sindssygt! Så hvis der ikke bliver skrevet særlig meget på bloggen, så ved i hvorfor. Hvis nogen af jer har været igennem denne operation eller kender nogen, så skriv endelig en kommentar nedenunder 🙂 kryds fingre for mig.

PS: Konkurrencen slutter klokken 20:00. du kan stadig nå at deltage HER!

-LOVE A!♥♥ 

4

  • Uha! Held og lykke 🙂 Er sikker på det hele nok skal gå godt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Dam

    Hej!
    Min onkel fik foretaget samme operation for mange år siden, og han er rigtigt glad for det. Nu snorker han heller ikke mere, hahaha 😉
    Held og lykke 🙂

    milledam.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Aya Karim

      Ih, tak fordi du skrev 🙂 det er rart at vide at han er glad for det. er der sket noget med hans næse? altså udseendemæssigt?
      -Snorker heldigvis ikke haha 😀

      Knus!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen 2013...